fbpx

Sáppusztai pálinkák

  1. Arculat váltás
  2. Shoprenter vs woocommerce
  3. Teendők
  4. Grafikusok
  5. Fotósok
  6. Értékesítési fórumok
  7. Landing oldalak
  8. Egyéb

1. Mikor váltsunk arculatot?

Itt érdemes leszögezni, hogy nem minden esetben szükséges az arculatváltás és az értékesítés nem csak a rosszul megválasztott arculat miatt lehet nem megfelelő. Arculat váltás, brand/márkaépítés abban az esetben javasolt, ha a termék vagy szolgáltatás nem tudja megfelelően elérni a célközönségét, mert az összkép nem egyezik a célcsoport stílusával. 

2. Shoprenter Vs. Woocommerce

-Ár: A legnagyobb hátránya a shoprenternek a havidíjas rendszer. Ha személyre akarod szabni, akkor a webfejlesztő óra díját így is úgy is ki kell fizetned. Nyilván nem azért bízol meg bárkit is mert ezzel te akarsz a későbbiekben foglalkozni. Tehát a webes munkadíja mellett ott a shoprenter havidíja, míg egy woocommerce nem fizetős, ha különleges bővítmény kell hozzá, az is egyszeri díjas.

-Testreszabhatóság: A legnagyobb probléma a bérelhető webshop felületekkel, hogy hiába szabható testre a kinézet az alap vázon nem lehet változtatni shoprenter esetén, így ha valaki jobban megnéz két shoprenteres webshopot max a színek a slider hátterek mások nagyon nem variálhatóak a fejlécek, menüsorok, lábléc rész.

-Facebook/Google termék integrációk: Akkor bukik marketingben egy bérelhető rendszer, amikor pl.: egy facebook boltot kell feltölteni és karbantartani, mivel a shoprenternek nincs automatizált rendszere erre és a legutóbb feltöltések alapján ha nincs rendesen kezelve a webshop felület, akkor hibás lesz a feltöltés eredménye is. Egy webshopnak elengedhetetlen a pl a facebook bolt, google merchant rendszer (shopping hirdetés).

3. Teendők

-Facebook hirdetés elindítása a jelenlegi webshopra.
-Döntés az arculatváltásról
-Új webshop elindítása (ha szükséges)
-Grafikus kiválasztása
-Fotózás a marketing anyagokhoz

4. Grafikusok

Referenciák emailen

5. Fotósok

Ha szükséges.

6. Értékesítési fórumok

Facebook példák
Ads példák

YOUTUBE?*

7. Landing page

Leadgenerálás vagy eladás?

7. Egyéb (jegyzet)