fbpx

WEBOLDAL & WEBSHOP FEJLESZTÉS

SZÁMÍT A DIZÁJN

“A website, amit nem látnak a keresők, pont annyit ér, mint a szekrény mögé csúszott méregdrága katalógus.”

Miért a ramarketing?

A legfontosabb: Nincs rejtett költség és felesleges ígérgetés!

k

Tartalom generálás

Nincs ötlet az új weboldal tartalomhoz? Semmi gond! Tartalom kiegészítés, ötletbörze, ami benne van az új oldal árában!

Az idő pénz

Új partnereimnek a lehető legrövidebb határidőt adom! Készüljön el weboldalad az első beszélgetést követően akár 7 napon belül!

Egyedi arculat

A weboldalak nem megvásárolt sablonok alapján készülnek. Mind saját, egyedileg tervezett
és személyre szabott grafikát kap!
Így kitűnhetsz a tömegből!

ON SITE SEO

Azt hiszed a “SEO”-zás kimerül a helyes linkek beállításában? Címsorok, url-ek, képek (méret és név) optimalizálása az oldalon belül!

RESZPONZÍV WEBOLDAL

Manapság az egyik legfontosabb tényező egy weboldalnál a betöltési sebesség mellett, hogy mobilon, tableten is jól olvasható és kinézetre is megfelelő legyen, hisz a felhasználók 50 %-a nem asztali gépen éri el az oldalad!

Domain és tárhely

Sokszor futok bele abba, hogy cégek a mai napig kisméretű, lassú tárhelyekért fizetnek ki évente akár 15-20-30.000-eket. Fő partnerem a tarhely.eu. Ahol minden weboldal csúcssebességgel, 5ms-195ms közötti TTFB-vel tölt be.

Landing weboldalak bruttó 80.000 Ft-tól
Komplett weboldalak bruttó 170.000 Ft-tól

200.000 Ft feletti megrendelés esetén 1 hónap díjmentes marketing támogatást adok ajándékba!
(Google ADS, Facebook, Instagram kampányok)

ÁLLANDÓ PARTNER

ELINDÍTOTT FACEBOOK KAMPÁNY

ELKÉSZÜLT WEBOLDAL

év szakmai tapasztalat

Milyen egy jó weboldal?

Egy jó weboldal számos jellemzővel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a felhasználói élmény és a hatékony kommunikáció megteremtéséhez. Íme néhány jellemző, amelyekre érdemes odafigyelni egy jó weboldal tervezése során:

 1. Felhasználóbarát tervezés: A weboldalnak könnyen áttekinthetőnek, könnyen navigálhatónak és intuitív használatúnak kell lennie. A menük, gombok és linkek legyenek könnyen megtalálhatók és használhatók.
 2. Megfelelő tartalomstruktúra: A tartalomnak jól strukturáltnak és szervezettnek kell lennie. A logikus csoportosítás és a megfelelő alcímkézés segíti a felhasználókat a tartalom könnyű áttekintésében és megtalálásában.
 3. Vonzó és letisztult design: Az esztétikus és professzionális megjelenés fontos a felhasználók megnyeréséhez. Használj megfelelő színpalettát, betűtípusokat és vizuális elemeket a weboldal vonzóvá tételéhez.
 4. Reszponzív design: A weboldalnak reszponzívnak kell lennie, azaz jól kell megjelenítenie az eszközökön és képernyőméreteken átívelően, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon. Ez biztosítja, hogy a felhasználók bármilyen eszközről könnyedén elérhessék és használhassák az oldalt.
 5. Gyors betöltési idő: A weboldalnak gyorsan kell betöltődnie, mivel a lassú betöltési idő negatívan befolyásolhatja a felhasználói élményt és az oldal elhagyásához vezethet. Optimalizáld a képek, videók és egyéb tartalmak méretét, és használj gyors és hatékony szervereket.
 6. Könnyű elérhetőség: Biztosítsd, hogy az oldalon könnyen megtalálhatók legyenek a kapcsolatfelvételi lehetőségek, például az elérhetőségi adatok vagy a kapcsolatfelvételi űrlap. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén felvehessék a kapcsolatot veled vagy a vállalkozásoddal.

Milyen egy jó webshop?

Egy jó webshopnak olyan tulajdonságokkal kell rendelkeznie, amelyek a felhasználói élmény javítását, a bizalom kialakítását és a hatékony online vásárlást segítik elő. Íme néhány jellemző, amelyeket érdemes figyelembe venni egy jó webshop tervezése során:

 1. Felhasználóbarát felület: A webshopnak könnyen navigálhatónak, intuitívnak és egyszerűen használhatónak kell lennie. A termékek kategóriákba rendezése, keresési funkciók és szűrési lehetőségek segítik a vásárlókat a kívánt termékek megtalálásában.
 2. Képek és részletes leírások: A termékekhez minőségi képek és részletes leírások tartoznak. Az ügyfeleknek lehetőségük van a termék részletes jellemzőinek, méretének, anyagának stb. megismerésére. Ezenkívül a termékek elérhetősége és a vásárlási opciók egyértelműen kiemelve legyenek.
 3. Biztonságos fizetési és adatvédelmi intézkedések: A webshopnak biztonságos fizetési folyamatot kell biztosítania, például SSL tanúsítvánnyal rendelkeznie és elismert fizetési módokat kell elfogadnia. Továbbá, a vásárlók személyes adatainak védelme érdekében megfelelő adatvédelmi intézkedéseket kell bevezetni.
 4. Kosár és pénztárfolyamat: Az egyszerű és átlátható kosár és pénztárfolyamat lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy könnyen hozzáadjanak termékeket a kosárhoz, ellenőrizzék a rendelésüket, és zökkenőmentesen fejezzék be a vásárlást.
 5. Vásárlói értékelések és vélemények: Az ügyfélektől származó értékelések és vélemények hozzájárulnak a bizalom kialakításához és a termékek iránti biztosítékhoz. Engedélyezd a vásárlóknak, hogy hozzászóljanak és értékeléseket írjanak a termékekről.
 6. Ügyfélszolgálati és kapcsolattartási lehetőségek: Könnyen elérhető ügyfélszolgálati csatornák, például telefonos támogatás, e-mail vagy online chat, segítenek a vásárlóknak kérdéseikben, panaszaikban vagy problémáik

Kérdésed van?

Árajánlat vagy egyéb kérdés esetén töltsd ki ezt az űrlapot, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!