ONLINE MÉDIA MARKETING

A sikernek több fontos tényezője van: jó termék vagy szolgáltatás, kidolgozott üzleti terv, jó ergonómia, vonzó design, stabil programozás, ügyes marketing és egy adag szerencse. 

Ha weboldalt rendelsz meg az első hónap ingyenes!

Már régóta keresed azt a személyt vagy céget, aki valós segítséget tud nyújtani vagy el tudja látni a marketinghez szükséges feladatokat? Akkor jó helyen jársz! Teljeskörű közösségi média marketing segítséget biztosítunk fix havidíj ellenében! Mit foglal ez magában? Facebook, Instagram, Google reklámkampányok elkészítését és kezelését, grafikai elemek tervezését, tartalomgenerálást, weboldalak karbantartását, offline média-hoz szükséges anyagok elkészítését (szórólap, újság, brossúra), arculattervezést, névjegykártya készítést, egy szóval bármit, ami a “marketinghez” tartozik!

MARKETING? REMARKETING? RAMARKETING!

Márkaépítés és stratégia

Jól hangzik ugye? A cél, hogy mint a kirakósnál az alapoktól indulva egy előre eltervezett irányban egy jó marketingtervvel eredményeket érjünk el.

Közösségi média menedzselés

Facebook/instagram oldal elkészítése, hirdetési kampányok tervezése, fizetett hirdetések elindítása. REMARKETING funkciók kihasználása.

Google ADS

Sokan teszik fel a kérdést, hogy érdemes-e Adwordsre költeni vagy szükségese-e egy cégnek az? Nem szükséges, KÖTELEZŐ! A kérdés nem a miért, hanem a hogyan.

SEO

Off page és On page keresőoptimalizálás egy tematikus rendszerben, kulcsszó elemzés, Landing oldal készítés, folyamatos segítségnyújtás.

ÁLLANDÓ PARTNER

ELINDÍTOTT FACEBOOK KAMPÁNY

ELKÉSZÜLT WEBOLDAL

CSÉSZE ELFOGYASZTOTT KÁVÉ

REFERENCIÁK

(Google ads referencia munkák és SEO munkák, kizárólag személyes találkozón cég nevét és foglalkozását nem felfedve)

Az emberek több, mint fele telefonon ér el téged. Vajon helyesen?

Miként jelennek meg posztjaid vagy weboldalad tartalma mobilon vagy táblagépen? Ma már tevékenységtől függetlenül ki lehet mondani, hogy a felhasználók több mint 60 %-a mobilon gyűjt információt, kér ajánlatot, vásárol.

 

Ha most rendelsz nálam weboldalt, akkor egy hónap ingyen marketinget kapsz ajándékba!

Kérdésed van?

Árajánlat vagy egyéb kérdés esetén töltsd ki ezt az űrlapot, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!