Hogy állnak a videóhirdetések 2018-ban?

2018.04.19

Hogy állnak a videóhirdetések 2018-ban?

Az iparág “mega trendnek” nevezte, a digitális videófogyasztást a tavalyi évben. Tehát nem meglepő, hogy a cégek növelték a videohirdetések költségeit, hogy lépést tudjanak tartani a vásárlói szokásokkal.

Az elmúlt évben az Egyesült Királyságban a hirdetők többször költöttek videó hirdetésre, mint a banner hirdetésekre. A videó hirdetések 46% -os éves növekedést produkáltak a hirdetésekre elköltött összeget tekintve, ami azt jelenti, hogy ez a hirdetési mód több, mint egyharmada (35%) az általánosságban megjelent hirdetések költségeihez képest.

A hirdetők reakciója egyértelmű! A videohirdetések nagyobb teret biztosítanak a kreativitásnak, és lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy jobban megismerjék az adott cég termékeit vagy szolgáltatásait a látvány, a hang és a mozgásvilág révén. Nem is beszélve, a videohirdetések is magas CPM-ket vonzanak az értékesítési oldalon, amikre tökéletes példa egy olyan nagyobb cég, mint az Amazon, akik előszeretettel alkalmazzák a videóhirdetéseket, akár Facebookon vagy Youtube-on egyaránt.

Kérdésed van?

Árajánlat vagy egyéb kérdés esetén töltsd ki ezt az űrlapot, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!